Zmes hláskovaného pečenia chleba 1 kg
Kód: 113209Garantujeme
po celej SK
Dovoz zo zahraničia
Pre registrovaných zákazníkov
Podrobný popis
Zmes na pečenie špaldového chleba 1kg
Zmes na celozrnný špaldový chlieb, hotová zmes na pečenie s droždím na 2 celozrnné špaldové chleby po 750g.
– Naša 1kg zmes na pečenie chleba od Küchenmeister z celozrnnej špaldovej múky a celozrnnej
ražnej múky s kváskom, soľou a sušeným špaldovým kváskom.
- Jednoduchá príprava, určite to funguje! Stačí pridať vodu.
– Celozrnná špalda má vysoký obsah bielkovín a obsahuje dôležitú vlákninu a esenciálne mastné kyseliny.
Vhodné aj na prípravu v pekárni – viď recept.
Ingrediencie:
Celozrnná špaldová múka (80 %), celozrnná ražná múka (9 %), sušený špaldový kvások (špaldová múka,
špaldové otruby, prírodne kvasené), jedlá jódovaná soľ (kuchynská soľ, jodičnan draselný), trstinový cukor, sušené
droždie, prípravok na úpravu múky : kyselina askorbová.
Návod na pečenie:
1 kg zmesi na pečenie chleba a 660 ml vlažnej vody miesime asi 10 minút, aby vzniklo pružné cesto.
Prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť. Pomúčenými rukami z neho vytvarujte chlieb alebo rožky a
dajte na plech vyložený papierom na pečenie alebo cesto nalejte do vymastenej formy. Necháme na teplom mieste
kysnúť 30 – 45 minút. Povrch potrieme vodou, urobíme zárezy a uprostred pečieme v predhriatej rúre na 230 °C
(teplovzdušná rúra 210 ° C). Po 10 minútach znížte teplotu o 30 °C.
Časy pečenia:
1 bochník z 1 kg zmesi na pečenie: 45 – 60 min.
1 bochník z 500 g zmesi na pečenie: 40 – 50 min.
Rožky: 15-25 minút.
Ako to funguje v pekárni chleba:
Do pekárne najskôr pridajte 650 ml vody (20 - 25 °C), potom 1 kg zmesi na pečenie chleba.
Spustiť program pečenia (nie celozrnný program)
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.