Vitana Marináda tekutá rebierka 1x80g
Kód: 59434Garantujeme
po celej SK
Dovoz zo zahraničia
Pre registrovaných zákazníkov
Podrobný popis
Vitana Marináda tekutá rebierka 1x80g
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Tekutá marináda Rebierka 80 g
ZLOŽENIE
Zloženie: voda, jedlá soľ 11,1%, vínny ocot, cukor, zmes korenia (chilli paprika 0,2%, korenie čierne 0,8%, paprika sladká), arómy, jablčný koncentrát, sójová omáčka (sójový hydrolyzát, víno, slivky, jablká, farbivo E150d, sušený paradajkový pretlak, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, E627, E631, kvasnicový výťažok, zmes korenín, cesnakový extrakt), repkový olej, zahusťovadlá (modifikovaný zemiakový škrob, xanthan), aróma tekuté dymové, farbivo paprika oleoresin, rozmarín mletý 0,1%, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný).
ALERGÉNY
Sójové bôby a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia a výrobky z nich, Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy), Zeler a výrobky z neho, Horčica a výrobky z nej
VÝŽIVOVÉ INFORMÁCIE / JEDNOTKA
Výživové údaje výrobku100 mlEnergieEnergie437 / 104 kJ / kcalTukyTuky3,1 gz toho nasýtené mastné kyselinyz toho nasýtené mastné kyseliny0,3 gSacharidySacharidy15,6 gz toho cukryz toho cukry13,5 gBílkovinyBílkoviny1,8 gSůlSůl11,1 g
VÝŽIVOVÉ INFORMÁCIE / PORCIA
Výživové údaje výrobku100 mlEnergieEnergie437 / 104 kJ / kcalTukyTuky3,1 gz toho nasýtené mastné kyselinyz toho nasýtené mastné kyseliny0,3 gSacharidySacharidy15,6 gz toho cukryz toho cukry13,5 gBílkovinyBílkoviny1,8 gSůlSůl11,1 g
HMOTNOSŤ / OBJEM
80 g
PODMIENKY UCHOVANIE
Skladujte v suchu. Pred otvorením dôkladne pretrepte. Po otvorení ihneď spotřebujte.Minimální trvanlivosť: 24 mesiacov
VÝROBCA
VITANA, a.s., Mělnická 133,277 32 Byšice
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na prípravu: Obsah vrecúška vlejte do misky. Pridajte 600 g mäsa a premiešajte tak, aby marináda mäso rovnomerne pokryla. Nechajte odležať najmenej 2 hodiny v chlade. Pre silnejší a bohatší chuť marinujte dlhšie.
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.