Zmes hláskovaného pečenia chleba 1 kg

Značka: Kuchenmeister
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálne nedostupné
Můžeme doručit do:
13. 3. 2025
Možnosti doručení
Kód: 113209
56,47 Kč 47,45 Kč bez DPH
Zmes hláskovaného pečenia chleba 1 kg
Značka: Kuchenmeister

Zmes na pečenie špaldového chleba 1kg

Zmes na celozrnný špaldový chlieb, hotová zmes na pečenie s droždím na 2 celozrnné špaldové chleby po 750g.
– Naša 1kg zmes na pečenie chleba od Küchenmeister z celozrnnej špaldovej múky a celozrnnej
ražnej múky s kváskom, soľou a sušeným špaldovým kváskom.
- Jednoduchá príprava, určite to funguje! Stačí pridať vodu.
– Celozrnná špalda má vysoký obsah bielkovín a obsahuje dôležitú vlákninu a esenciálne mastné kyseliny.
Vhodné aj na prípravu v pekárni – viď recept.

Ingrediencie:

Celozrnná špaldová múka (80 %), celozrnná ražná múka (9 %), sušený špaldový kvások (špaldová múka,
špaldové otruby, prírodne kvasené), jedlá jódovaná soľ (kuchynská soľ, jodičnan draselný), trstinový cukor, sušené
droždie, prípravok na úpravu múky : kyselina askorbová.

Návod na pečenie:

1 kg zmesi na pečenie chleba a 660 ml vlažnej vody miesime asi 10 minút, aby vzniklo pružné cesto.
Prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť. Pomúčenými rukami z neho vytvarujte chlieb alebo rožky a
dajte na plech vyložený papierom na pečenie alebo cesto nalejte do vymastenej formy. Necháme na teplom mieste
kysnúť 30 – 45 minút. Povrch potrieme vodou, urobíme zárezy a uprostred pečieme v predhriatej rúre na 230 °C
(teplovzdušná rúra 210 ° C). Po 10 minútach znížte teplotu o 30 °C.

Časy pečenia:
1 bochník z 1 kg zmesi na pečenie: 45 – 60 min.
1 bochník z 500 g zmesi na pečenie: 40 – 50 min.
Rožky: 15-25 minút.

Ako to funguje v pekárni chleba:
Do pekárne najskôr pridajte 650 ml vody (20 - 25 °C), potom 1 kg zmesi na pečenie chleba.
Spustiť program pečenia (nie celozrnný program)

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola